Tvárové procedúry

BiorepeelCl3

Biostimulačný Revitalizačný Peeling

 

BioRePeelCl3 je inovatívny dvojfázový patentovaný zdravotnícky prostriedok s biostimulačným, revitalizačným a peelingovým účinkom. Vďaka exfoliačnímu a keratolytickému účinku podporuje bunkový obrat, odstraňuje vonkajšie bunky rohovej vrstvy selektívnym pôsobením na väzby korneocyty. Dermofunkčnost aktívnych zložiek prispieva k hlbokej stimulácii obnovenie kože a biosyntetických procesov, ktoré sú nevyhnutné k spomaleniu starnutia pokožky a oxidačného poškodenia vyvolaného UV žiarením a znečistením. BioRePeelCl3 sa vyrába podľa farmaceutických štandardov, aby bola zaručená najvyššia úroveň kvality Fatty IN ITALIA

 

Zabraňuje oxidácii kyseliny trichlóroctovej a stabilizuje vzorec oddelením vodnej fázy od oxidačnej atmosféry vnútri ampulky. V dôsledku toho sa zvyšuje účinnosť výrobku. Obnovuje a udržiava kožné hydro-lipidový povlak. Znižuje trans-epidermálne odparovanie vody a napomáha prenikaniu aktívnych látok. Zvyšuje hydratáciu prostredníctvom priamych aj nepriamych mechanizmov.

 

Jedinečný BioRepeelCl3 je vhodný aj pre mladú pokožku s akné v v ostrej fáze so zapálenými vyrážkami, čerstvými jazvami a drobnými vráskami. Má bakteriostatické účinky, zmenšuje zvatšené póry a nahromadenie mazu, vytvára nepriaznivé prostredie pre rast baktérii a znižuje možnosť vzniku akné.

 

Dá sa aplikovať aj v lete, nedochádza následne k tvorbe pigmentov.

Hydrafacial

Procedúra HydraFacial sa stará o pleť od základu. Hydrafacial vortexové ošetrenie pleti ukrýva v sebe komplex šiestich omladzujúcich metód v jednom balíku. Ošetrenie sa začína exfoliáciou, ktorá odstráni šedivý nános na pokožke. Kombinuje viacero postupov – detoxikáciu, exfoliáciu, regeneráciu a hydratáciu. Je to najnovšia metóda neinvazívnej obnovy vrchnej vrstvy pleti. Infúzia antioxidantov, peptidov a kyseliny hylaurónovej urobí pocit dokonalej pleti. Ošetrenie sa vykonáva pomocou špeciálnych nadstavcov. Prvým krokom je exfoliácia, odstránenie odumretých buniek. Pokračujeme chemickým peelingom a hĺbkovým čistením, pričom sa patentovanou technológiou VORTEX vytiahnu mazové zátky z pórov. Nasleduje aplikácia peptidov a špeciálneho roztoku, ktorý perfektne hydratuje pokožku. Na záver sa svetelnou terapiou aktivuje regeneračný proces buniek. Po zákroku je ihneď vidno liečebný (akné, zápaly…) , revitalizačný a omladzujúci efekt. Ošetrenie zvyšuje pevnosť a pružnosť kože, zjemňuje začínajúce vrásky. Je to ošetrenie, ktoré je vhodné pred akýmkoľvek ďalším estetickým zákrokom.

 

Priebeh ošetrenia

 

  1. Exfoliácia – k tomuto kroku sa používa nadstavec s abrazívnymi hrotmi. Sila abrázie sa zvolí podľa typu pleti. Pri ošetrení dochádza k povrchovému obrúseniu pleti a zároveň k výraznej hydratácii pleti. Hydratačný roztok obsahuje glykosamíny, kyselinu mliečnu a výťažky z rias.
  2. Chemický peeling – aplikácia roztoku kyseliny glykolovej a kyseliny salicylovej
  3. Extrakcia a hĺbkové čistenie – používa sa extrakčný nadstavec, ktorý umožňuje efektívne využitie vákua. Pri ošetrení sa najprv z povrchu kože odsaje AHA peeling a potom sa extrahujú mazové žľazy z kožných pórov, kde v dôsledku predchádzajúcich krokov sa póry otvoria. Extrakcia sa predovšetkým zameriava na T-zónu tváre, pri nej sa používa roztok s obsahom hydratačných činidiel a kyseliny salicylovej. Výsledkom je stiahnutie pórov.
  4. Aplikácia komplexu peptidov – tento roztok peptidov redukuje jemné vrásky a navracia pokožke pružnosť.
  5. Hydratácia a aplikácia antioxidantov – posledný nadstavec umožňuje infúziu roztokov do kože. Roztok obsahuje zmes antioxidantov, kyselinu hyalurónovú, extrakt z bieleho čaju, extrakt z pagaštanu konského a biotín.

 

Sérum Lip Perk

 

  • jemne zväčšené pery,
  • vyhladzuje pery,
  • hydratuje pery.

 

Sérum Eye Perk

 

  • rozjasňuje, tonizuje a spevňuje vonkajšie oko,
  • zlepšuje hydratáciu pokožky,
  • šetrne odstraňuje povrchovú vrstvu odumretých buniek pokožky.

Institut Esthederm

Institut Esthederm je značka luxusnej kozmetiky so sídlom vo Francúzsku, ktorá sa špecializuje na výskum a vývoj produktov určených pre starostlivosť o pleť. Založil ju farmaceut a biochemik Jean-Noël Thorel s cieľom priniesť inovatívne a vedecky overené riešenia pre krásnu a zdravú pokožku.
Filozofia značky spočíva vo vytvorení produktov, ktoré respektujú biologické procesy pokožky a poskytujú efektívnu ochranu a starostlivosť. Inštitút Esthederm sa zameriava nielen na liečbu konkrétnych kožných problémov, ale aj na prevenciu predčasného starnutia pleti a ochranu pred negatívnymi účinkami životného prostredia.

 

Ich výrobky obsahujú patentované technológie a unikátne zloženia, ktoré majú za cieľ optimalizovať funkcie kože a obnoviť jej prirodzenú rovnováhu. Okrem toho Institut Esthederm ponúka aj profesionálne ošetrenia:

 

  • Discovery čistenie – základné čistenie pleti
  • OXY Hydra – pre rozžiarenie a hydratáciu
  • OXY Nergy – revitalizačné a energizujúce
  • OXY Purity – proti nedokonalostiam a pre zmatnenie pleti

LED terapia

LLLT (low level laser theraphy) alebo LED terapia je terapeutická, neinvazívna a bezbolestná procedúra, ktorá sa môže používať samostatne alebo v kombinácií s inými ošetreniami.

 

Veľmi vhodná je hlavne pri hĺbkovom čistení pleti, alebo mezoterapii, kedy stimuluje proces hojenia a zvyšuje účinnosť ošetrení.

 

Procedúra pracuje na subcelulárnej, bunkovej úrovni. Nakoľko sú naše kožné bunky fotoreceptívne, tak absorbujú svetelnú energiu bez poškodenia teplom, alebo fyzickým poškodením. Prostredníctvom dodania špecifickej svetelnej vlnovej dĺžky vieme dosiahnuť korekciu jednotlivých kožných nedostatkov.

 

Hlavné účinky LED terapie:

 

  • zjemňuje vrásky,
  • zvyšuje napätie a štruktúru pokožky,
  • má antibakteriálne účinky,
  • stimuluje fibroblasty, ktoré vytvárajú kolagén a elastín,
  • zvyšuje prietok krvi, čo vedie k väčšiemu okysličovaniu tkanív,
  • redukuje hyperpigmentácie,
  • chráni hydrolipidický kožný film a jeho mikrobióm,
  • pomáha pri nepravidelnej pigmentácií,
  • redukuje začervenanie, návaly horúčavy, rozšírené kapiláry.

 

Rôzne farby svetla majú rôzny účinok na pokožku:

 

Červené svetlo:

zjednocuje pokožku, vypína ju, vyhladzuje vrásky a zároveň predchádza vzniku nových, opravuje poškodenú pokožku, uzatvára póry, podporuje tvorbu kolagénu

 

Modré svetlo:

takzvaný blue-ray sterilizuje pokožku, ničí baktérie, lieči a predchádza akné, upokojuje podráždenia

 

Fialové svetlo:

kombinuje účinok červeného a modrého spektra, veľmi prospešná pri liečbe akné a hojenie drobných jazvičiek

 

Žlté svetlo:

dodáva energiu kožným bunkám, podporuje funkciu žliaz, zlepšuje trávenie, lieči kožné choroby, celkovo posilňuje imunitný systém

 

Zelené svetlo:

neutralizuje, vytvára rovnováhu, uvoľňuje stres, tonizuje

 

Zeleno-modré:

dáva bunkám energiu a zlepšuje metabolické funkcie

 

Biela (laser):

preniká hlboko do pokožky, urýchľuje metabolické funkcie tkanív, rozkladá usadeniny a nečistoty, spevňuje ovisnutú pokožku a celkovo ju omladzuje

Maderoterapia tvár

Maderoterapia tváre je 100% prírodný spôsob, ako kontúrovať tvár, odstrániť dvojitú bradu, znížiť hĺbku vrások a zjemniť pokožku, eliminovať vačky pod očami. Tajomstvo je v 4 špeciálne navrhnutých drevených prvkoch pre maderoterapiu tváre, ktoré stimulujú cirkuláciu a produkciu elastínu a kolagénu v koži, zlepšujú krvný obeh, odstraňujú nežiadúci tuk a tak spevňujú a tonizujú pokožku. Tvarujú tvár a tiež krk. Konečným výsledkom je omladená, svieža a pevnejšia pokožka.

 

Masáž stimuluje lymfatický systém, ktorého funkciou je vylučovanie toxických látok. Pri ošetrení tváre ide o omladenie. Malými valčekmi z dreva masírujeme tvár a tým povzbudzujeme cirkuláciu, podporujeme tvorbu kolagénu a elastínu v koži.

 

Účinky:

 

  • Vypnutie pokožky
  • Nadvihnutie kontúr tváre
  • Zníženie opuchov v okolí oči
  • Prekrvenie pokožky
  • Naštartovanie tvorby elastínu a kolagénu
  • Zlepšenie cirkulácie lymfatického systému
  • Prevencia proti starnutiu
  • Relaxácia

NEO-PEN

Úžasná svetová novinka mini-invazívnej mezoterapie bez rekonvalescencie.

 

Čo je NEO-PEN?

 

Je automatizovaný mini-invazívny systém, ktorý zvyšuje vstrebávanie produkto cez pokožku a prirodzene stimuluje kolagén a elastín s minimálnym epidermálnym narušením. Má automaticky riadené vibračné mikroihličky, ktoré znižujú bolestivosť a nepohodlie klienta.

 

Pre koho je určený?

 

Toto špeciálne ošetrenie je určené pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť stav svojej pleti. Napomáha zlepšeniu stavu kože, omladzuje ju , pôsobí ako lifting, zjemňuje vrásky a jemné linky, minimalizuje veľkosť pórov, vyrovnáva jazvy po akné, zlepšuje hojenie rán, zmenšuje viditeľnosť strií, lieči a zlepšuje stav alopécií.

 

Aký je rozdiel medzi NEO-PENOM a Derma rollerom?

 

Neo-pen narozdiel od Derma rolleru spôsobuje minimálne epidermálne poškodenie, čo znamená menšiu bolestivosť a takmer žiadne krvácanie. Neo-pen má jednoduchšiu manipuláciu okolo všetkých tvárových kontúr a jeho vertikálne ihličky ľahšie prenikajú do tkaniva a bez rizika ich ohnutia, čo Derma roller nevie zaručiť.

 

Ako toto ošetrenie prebieha a aký je jeho princíp?

 

Na očistenú tvár sa nanesie aplikovaný materiál a prístroj sa nastaví podľa typu pleti. Hĺbka prieniku mikroihličiek je nastaviteľná od 0,5 – 2,5mm a podľa prieniku je nastaviteľná aj vibrácia týchto mikroihličiek. Tieto kanáliky penetrácie sa uzavrú v priebehu niekoľkých minút, nastáva nabudenie tvorby kolagénu a rýchleho hojenia. Vrstva epidermy sa stáva silnejšou a tvorba kolagénu stále pokračuje v priebehu niekoľkých týždňov. Cez mikrokanáliky aktívne látky aplikovaného materiálu infiltrujú hlbšie vrtsvy epidermy a tak bunkové membrány a DNA sa začína regenerovať.

 

Našim Neopenom vykonávame aj MICRONEEDLING. Ide o populárny kozmetický postup, ktorý sa používa na zlepšenie textúry pleti, odstránenie jemných línií a vrások, zjemnenie jaziev, pigmentových škvŕn a stimuláciu tvorby kolagénu. Tento neinvazívny zákrok spočíva vo využití malých jemných ihlíc, ktoré sa pohybujú po pokožke a vytvárajú mikroperforácie. Tieto drobné rany vyvolávajú prirodzenú regeneráciu pokožky a aktivujú jej samoliečebné schopnosti.


Počas procesu microneedlingu sa pokožka stimuluje k produkcií nových buniek a kolagénu, čím sa zlepšuje pevnosť a elasticita pleti. Okrem toho sa taktiež posilňuje prísun kyslíka a živín do pokožky, čo vedie k lepšej hydratácii a prekrveniu. Microneedling môže byť efektívnym riešením pre rôzne kožné problémy, ako sú jazvy, strie, veľké póry alebo problematická pleť.

Pure Skin

Pure Skin je naše unikátne čistenie pleti pomocou Skin-Scrubbera. Skin scrubber známy aj ako ultrazvukový čistič pokožky, je zariadenie určené na hĺbkové čistenie a ošetrenie pokožky tváre. Tento prístroj využíva ultrazvukovú technológiu na odstraňovanie nečistôt, mŕtvych kožných buniek a nadbytočného kožného mazu z povrchu pokožky. Taktiež pomáha stimulovať krvný obeh a podporuje absorpciu účinných látok z kozmetických prípravkov. Táto ultrazvuková metóda je vhodná pre každý typ pokožky.

 

Proces použitia skin scrubberu je zvyčajne veľmi jednoduchý a bezbolestný. Zariadenie sa aplikuje na predtým očistenú pokožku s produktami Institut Esthederm. Ultrazvukové vibrácie následne pomáhajú rozkladať nečistoty a prenikajú do hlbších vrstiev pokožky, čím zlepšujú jej vzhľad a textúru.

 

Používanie skin scrubberu má viacero výhod, ako napríklad odlíšení pórov, odstránenie zrohovatených buniek, zmiernenie akné, zlepšenie hydratácie a zjasnenie pokožky.

 

  1. Povrchové čistenie s hĺbkovým čističom a osmoderlýzou.
  2. Bunková voda / Cellular water, Institut Esthederm.
  3. Čistenie pleti Skin-Scruberom (ultrazvuk).
  4. Maska, Sérum, Krém podľa potreby a typu pleti.
  5. City Protect Spray – ochrana.

 

 

Skin Relax

Ošetrenie zamerané nie len čistenie pleti, ale rovnako aj depiláciu a úpravu obočia. Začíname povrchovým čistením pleti s masážou tváre, ktorá ma relaxačný a liftingový efekt. Následne zmäkčíme pleť a vyčistíme ultrazvukovým skin scrubberom. Táto ultrazvuková metóda je vhodná pre každý typ pokožky, ktorou stimulujeme cirkuláciu krvi, bunkový metabolizmus, zlepšíme prekrvenie a aktivujeme lymfatické dráhy.

 

Rovnako účinkuje pri zrohovatenej koži, slzných vakoch, vráskach, akné a poruchách pigmentácie. Následne vykonáme depiláciu hornej pery voskom a upravíme obočie podľa požiadaviek klienta. Úprava obočia zahŕňa aj farbenie.

Anti-akné ošetrenie

Hĺbkové čistenie priamo zamerané na aknóznu pleť. Používame protizápalové séra na ukludnenie prítomného zápalu. Následne pokračujeme podľa potreby pleti klienta ozónovou alebo led terapiou. Produkty z rady propolis od Institut Esthederm, ktoré využívame pri ošetrení sú zamerané na nedokonalosti pleti a zároveň na známky starnutia. Rad propolis je obohatený tými najefektívnejšími ingredienciami z propolisu ako kyselina salicylová, zinok a kyselina ferulová.

Cellstory/Miracletox tekuté ihly

Tekuté ihly Miracletox sú revolučným produktom v oblasti omladzujúcej kozmetiky, ktorý je známy svojimi úžasnými účinkami na pokožku. Tento produkt kombinuje výhody tradičných injekcií s neuveriteľnými vlastnosťami tekutých ihličiek, čo umožňuje dosiahnuť viditeľné výsledky bez potreby invazívnych zákrokov.

 

Miracletox tekuté ihly sú založené na pokročilom vzorci, ktorý obsahuje aktívne zložky, ako sú peptidy, kyselina hyaluronová a antioxidanty, ktoré majú schopnosť zvýšiť pružnosť pleti, vyhladiť vrásky a poskytnúť hydratáciu vo vnútri aj navrchu kože.
Vďaka inovatívnemu aplikátoru s malými mikroihlicami je aplikácia tekutých ihlíc Miracletox jednoduchá a pohodlná. Tieto mikroihly vnikajú do pokožky a umožňujú aktivným zložkám rýchlo preniknúť do hlbších vrstiev kože, kde môžu dosiahnuť najlepšie výsledky.,

 

Miracletox tekuté ihly sú ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívnu a bezpečnú alternatívu k invazívnym procedúram, ako sú napríklad injekcie botoxu. S ich pomocou môžete dosiahnuť mladistvý vzhľad a zdravú pleť bez akýchkoľvek nepríjemných a bolestivých procesov.

Diagnostika pleti prístrojom

Prístrojová diagnostika pleti je moderná metóda, ktorá umožňuje presnejšie a detailnejšie zhodnotiť stav pokožky a jej potreby.

 

Výhody prístrojovej diagnostiky pleti zahŕňajú presnejšiu diagnostiku problémov, individuálny prístup ku klientovi, monitorovanie účinnosti liečby a sledovanie dlhodobých výsledkov. V kombinácii s profesionálnymi produktmi a procedúrami môže prístrojová diagnostika pleti pomôcť dosiahnuť zdravú, mladistvú a žiarivú pleť.

Face SPA

Relaxačné ošetrenie viacerých druhov masáží tváre s rôznymi pomôckami, ktoré napomáhajú aj k liftingovému egektu. Zahŕňa povrchové čistenie pleti spolu s hĺbkovým čističom pórov, masku s masážou chladivými guľami, masáž rúk, ozonizér, liftingovú masáž s ružovým kameňom a na záver krém s bunkovou vodou od Institut Esthederm.

Laminácia obočia a mihalníc

Laminácia obočia a mihalníc je populárny kozmetický postup, ktorý pomáha zlepšiť vzhľad obočia a mihalníc. Počas laminácie sa špeciálnym gélovým produktom tvarujú a fixujú jednotlivé vlasy obočia a mihalnice, čím sa dosiahne efekt zdôraznenia a definície. Tento postup je obzvlášť obľúbený u ľudí, ktorí túžia po zvýraznení svojich očí a pritiahnutí pozornosti k nim.

 

Laminácia obočia a mihalníc má niekoľko výhod. Pomáha zafixovať a upraviť tvar obočia, zabezpečuje, aby mihalnice vyzerali hustejšie a dlhšie, a poskytuje im krásny a definovaný vzhľad. Okrem toho, laminácia tiež uľahčuje aplikáciu make-upu a umožňuje vám dosiahnuť želaný vzhľad bez nutnosti použitia bežných kozmetických pomôcok.

 

Je dôležité mať na pamäti, že laminácia obočia a mihalníc je dočasným riešením, ktoré vydrží približne 4 až 6 týždňov. Po tejto dobe sa odporúča opakovať postup, ak chcete udržať čerstvý a definovaný vzhľad vašich obočia a mihalníc.

Úprava obočia

Úprava obočia je dôležitou súčasťou starostlivosti o vzhľad. Správne upravené obočie dokáže zvýrazniť tvár, podčiarknuť oči a celkový dojem. Upravujeme obočie pomocou pinzety. Tento postup je presnejší a umožňuje vám definovať tvar obočia podľa vašich preferencií. Pri upravovaní obočia dbáme na symetriu, správny tvar a vhodnú hrúbku, aby ste dosiahli čo najprirodzenejší výsledok. Vrámci úpravy obočia ponúkame aj možnosť farbenia.


Nezabudnite tiež na pravidelnú údržbu obočia, aby ste udržali jeho tvar a vzhľad. S úpravou obočia môžete získať sofistikovaný a očarujúci vzhľad, ktorý perfektne doplní váš celkový štýl.

Masáž tvár, krk, dekolt

Masáž tváre, krku a dekoltu prináša množstvo prospechov pre vašu pokožku a celkový pocit pohody. Táto relaxačná procedúra môže pomôcť zlepšiť prietok krvi, uvoľniť svaly, stimulovať kolagénovú produkciu, pôsobí proti starnutiu a zanecháva vašu pokožku sviežu a žiarivú.

 

Masáž tváre, krku a dekoltu nie len uvoľní vašu pokožku a má ANTI AGE efekt, ale vám aj poskytne chvíle relaxu a starostlivosti o seba. Doprajte si túto príjemnú procedúru pravidelne a užívajte si prospechy pre vašu pokožku a dobrý pocit.

Mezoterapia tvár/krk/vlasy/telo

Mezoterapia je kozmetický postup, ktorý sa čoraz viac používa na omladenie pleti, posilnenie vlasov a zlepšenie vzhľadu tváre, krku a dekoltu. Počas mezoterapie sa do pokožky aplikujú špeciálne zmesi biologicky aktívnych látok, ako sú vitamíny, minerály, aminokyseliny a hyalurónová kyselina. Tieto látky majú za cieľ hydratovať, regenerovať a podporiť správnu funkciu kože a vlasových folikulov.

 

Pri mezoterapii tváre, krku a dekoltu sa pomocou injectora U225 aplikujú aktívne zložky priamo do pokožky. Tento postup pomáha stimulovať kolagénové a elastínové vlákna, čo vedie k zlepšeniu textúry pleti, vyhladeniu vrások, zvýšeniu elasticity a rozjasneniu pleti. Mezoterapia tiež môže pomôcť s rôznymi kožnými problémami, ako je akné, jazvy alebo pigmentácia.

 

V prípade mezoterapie vlasov sa liečivá zmes aplikuje priamo do pokožky hlavy s cieľom posilniť vlasové folikuly, zlepšiť krvný obeh v pokožke hlavy a podporiť rast zdravých vlasov. Tento postup môže byť veľmi účinný pri liečbe vypadávania vlasov a obnovení hustoty vlasového porastu.

Multipeel

Zmeny na pokožke závisia od ročného obdobia, prostredia a aj od stavu organizmu. Každá časť tváre potrebuje rozličnú starostlivosť a je vhodné riešiť všetky naraz. Ošetrenie pôsobí na niekoľko problémov naraz. Obnovuje pokožku a má vysokoregeneračný efekt. Ošetrenie je zamerané na vrásky, pigmentové škvrny, menej jasu či nedokonalosti pleti.

 

Najprv sa pleť vyčistí, následne sa aplikujú chemické peelingy. Pokým pôsobia peelingy, vykoná sa masáž hlavy. Po masáži sa aplikuje sérum Age proteom, s ktorým sa vykonáme špeciálne liftingové a relaxačné techniky na tvári. Pre zintenzívnenie účinku pokračujeme aplikáciou aktívnych látok a masážou. Zakončujeme ochranou pleti produktami Institut Esthederm.

Evia Skin – pre študentov

Ošetrenie s prístrojom HydraFacial v dostupnejšej verzii pre študentov. Obsahuje povrchové aj hĺbkové čistenie pleti, enzymatický peeling, ktorý zabezpečí exfoliáciu odumretých kožných buniek a záverečnú starostlivosť s maskou podľa stavu pleti.

 

Masáž tváre+maska+reflexná masáž nôh

Masáž tváre je skvelý spôsob, ako relaxovať a posilniť zdravie pleti. Tento kozmetický postup nielenže prináša okamžitú relaxáciu, ale tiež môže mať mnohé ďalšie výhody pre vašu pleť. Po prvé, masáž tváre pomáha zlepšiť cirkuláciu krvi a lymfy v pleti, čo zasa môže viesť k lepšiemu dodávaniu živín a kyslíka do buniek a odplaveniu toxínov. To môže viesť k zlepšeniu tónu pleti, jej rozjasneniu a zvýšeniu elasticity.

 

Okrem toho, masáž tváre môže tiež pomôcť uvoľniť napätie svalov v tvári, čo môže zmierniť stres a prispieť k relaxácii. Masáž tváre môže tiež byť účinným spôsobom, ako stimulovať tvorbu kolagénu a elastínu, dôležitých bielkovín pre pevnosť a pružnosť pleti. Pri masáži používame jemné pohyby a tlaky, aby sa dosiahla optimálna relaxácia a stimulácia pleti. Rovnako napomáha k odstráneniu opuchov, vyhladzovaniu vrások a zlepšeniu kontúr tváre.

 

Po masáži tváre vám aplikujeme masku na tvár, ktorá dokáže efektívnym spôsobom oživiť a zlepšiť vzhľad pleti. Vyrovnáva problémy ako suchosť alebo nadmernú mastnosť.

 

Počas tvárových procedúr vám bude dopriata reflexná masáž nôh, čo je terapeutická technika, ktorá využíva tlak a manipuláciu na špecifické body na nohách s cieľom stimulovať rôzne časti tela a zlepšiť celkový stav organizmu. Táto masážná technika sa odvíja od starovekej čínskej a ájurvédickej medicíny, ktoré predpokladajú, že existuje spojenie medzi bodmi na nohách a inými časťami tela a orgánmi. Pri reflexnej masáži nôh sa pracuje s myšlienkou, že rôzne body a oblasti nôh sú prepojené so špecifickými orgánmi a systémami v tele. Tlak a masáž na tieto body môže pomôcť uvoľniť blokády energie, zlepšiť prietok energie a krvného obehu a podporiť samoliečebné schopnosti tela. Pomáha uvoľniť napätie a stres. Okrem toho môže reflexná masáž nôh pomôcť aj zmierniť bolesti a nepohodlie, zlepšiť spánok, podporiť tráviaci systém a urýchliť procesy hojenia.